Què oferim als infants?

Ballet
clases-de-ballet

Natació
Classes-natacio-nens

Esquaix
Classes-de-squash-per-nens

Dansa creativa
Classes-de-dansa-creativa

El nostre mètode

Ja fa molt de temps que les activitats extraescolars són molt més que sessions complementàries de l’escola.Squash Cardedeu vol formar part de les activitas esportives del teu infant.

Amb el nostre mètode incorporem tant en les activitats d’aigua (a la nostra piscina d’aigua salada) com en les activitas de terra una sèrie de valors que creiem que són bàsics per a l’evolució psicomotriu, emocional i social del nen.

El respecte, la perseverança i la constància acompanyats d’estímuls, comprensió i afecte són pilars bàsics en les nostres activitats.

Us aportem tota una sèrie d’activitats infantils amb les quals us podem acompanyar des dels 3 mesos de vida fins a l’adolescència.

Ballet

Són molts els beneficis que ens aporta l’art de la dansa clàssica, per això creiem que és una activitat indispensable en els projecte eduatiu del vostre fill/a.

El ballet és una disciplina exigent tant en l’àmbit físic com psíquic; per això, en les nostres sessions, la professora, la música i els exercicis són fonamentals perquè l’infant descobreixi el ballet d’una manera positiva i alegre.

La professora fomenta el món de la dansa clàssica amb informació de l’història de la dansa, tecniques de la dansa i repertori.

En l’àmbit físic i psíquic el ballet ens aporta:

 • Afavoreix el desenvolupament muscular i el coneixement de l’anatomia humana
 • Millora l’agilitat i la coordinació de moviments, l’equilibri, el reflex, la flexibilitat, la força i la postura estilitzada.
 • Desenvolupa l’expressió corporal, el sentit del ritme, l’oïda i la memòria.
 • Ajuda a millorar l’autoestima i la confiança en un mateix i promou la sensibilitat.
 • Fomenta la importància de l’esforç, la constància, la perseverança, el treball en equip i també en solitari,
  així com l’afany de superació i la responsabilitat.
 • La finalitat de les nostres sessions és que el vostre fill/a gaudeixi i es beneficiï de tots els avantatges que
  proporciona la dansa clàssica i per a la resta de la seva vida.

Professores: Elisenda Moya i Laura Lliteras.

Cursos de natació per a nens i nenes

De 18 mesos a 3 anys. El nostre mètode permet iniciar-se al medi aquàtic d’una manera fàcil i divertida.Progressivament es van incloent una sèrie d’activitats i estímuls per tal que l’infant, depenent de la seva edat i curiositat pugui evolucionar en aquest medi. Durant aquesta etapa fomentem la seguretat, aprenen a respirar i a surar. S’incorporen exercicis
d’estabilitat i propulsió. El contacte físic amb l’infant és molt important alhora de proporcionar seguretat i assentar la base de la tècnica de nedar, per això en aquestes sessions sempre ens trobareu dins l’aigua.

De 3 a 7 anys. En totes les fases es fomenten els pilars abans comentats, però és en aquesta etapa on es fan més evidents,ja que l’infant ja té molt accentuada la seva personalitat. Quan tots els passos anteriors ja els tenen incorporats, el grau d’exigència en l’aprenentatge de la natació augmenta, es defineixen estils i les tècniques de crol, braça i esquena.

A més, la natació aporta molt més beneficis, com ara:

 • Proporciona un millor desenvolupament físic, psicològic i social.
 • Ajuda a controlar el pes corporal.
 • Millora la flexibilitat, la coordinació, l’agilitat, l’equilibri i la força muscular.
 • Augmenta la resistència.
 • L’ús del banyador fa que l’infant mostri la seva pròpia imatge, que conegui i respecti als companys..

Professores: Sònia Parera, Glòria Garriga, LLuïsa Valero i Aitana Escuín

Esquaix

De 5 a 18 anys

Tot i no ser un dels esports més populars, al llarg dels anys s’ha posicionat com un dels més complerts. Any darrere any, cada cop són més els nens i nenes que practiquen esquaix, hi han trobat una fantàstica alternativa. Els oferim un esport intens, dinàmic i divertit, on al mateix temps es fomenta l’esforç, la disciplina i l’autocontrol. Durant les sessions el professors fa participar activament a tots els nens i nenes amb exrcicis específics de coordinació, equilibri i agilitat, per tal de millorar la tècnica i així superar els nivells presentats. És un esport ideal per prevenir o alliberar-se de l’estrès, passar una bona estona i socialitzar. A més, l’esquaix és un esport que ajuda a controlar el pes corporal i a millorar la condició física.

Dansa creativa

De 4 a 8 anys. Us presentem una activitat bàsica per al descobriment de la dansa, l’experimentació amb el propi cos i a l’espai. La música i el moviment són la base de les sessions.

Els nens i nenes amb propostes de moviment troben un fil per expressar-se. En aquestes sessions es potencia la creativitat i es fa un treball de coordinació, lateralitat i conscienciació del mateix cos. Ballar produeix en els nens sensació de llibertat: una activitat fantàstica per socialitzar-se i prendre les seves pròpies decisions..

Professora: Laura Lliteras