Activitats per a embarassades

Espai pensat per a les dones, sobretot embarassades. Fer esport durant l’embaràs no només té beneficis físics (com preparar el cos per al part, recuperació de la silueta després del part, etc..), sinó que també ajuda al benestar emocional. Algunes activitats també estan pensades per al nadó, on podrà jugar a la nostra piscina d’aigua salada.

ACTIVITATS PRE-PART

Gimnàstica per a embarassades

En aquestes classes s’aconsegueix una major consciència corporal, activar els sistema cardiovascular i tonificar la musculatura, d’una manera moderada i controlada. Augmentaràs el teu coneixement sobre la gestació i el part. Trobaràs solucions per a les molèsties de l’embaràs, (pesadesa, mals d’esquena, problemes de circulació, d’insomni…) mitjançant exercicis de mobilitat, respiració i relaxació. Els exercicis estan totalment adaptats a les necessitats de cada embarassada.

 

Hidroteràpia

Activitat on es desenvolupen moviments harmònics i naturals que t’ajudaran a gaudir més del hidroterapiaembaràs i a tenir un part més fluid, en estimular la correcte ubicació del nadó dins la pelvis materna. Exercicis que t’ajudaran a activar la circulació venosa i limfàtica, disminuir les molèsties d’esquena i la sensació de pesadesa. T’ensenyarem a relaxar-te i a treballar correctament la respiració.

ACTIVITATS POST-PART

Recuperació del sòl pelvià

Les classes de gimnàstica del sòl pelvià consisteixen en una sèrie d’exercicis hipopressius, (o de Kegel), combinats amb la respiració que fan treballar de forma reflexa la musculatura del sòl pelvià, base on s’assenta la columna vertebral i els òrgans abdominals.

Piscina per a nadons

La primera activitat aquàtica amb el teu nado. Ideal per a familiaritzar al nen amb el món Classesaquàtic.Mitjançant una serie d’exercicis aconseguim un desenvolupament psicomotriu, més cordinació y un en-enfortiment del sistema cardiorespiratori. A més, estar dintre de l’aigua ajuda el nadó a relaxar-se i a sentir-se més segur i independent. També fa augmentar el nivel intel·lectual, ser més creatius i observador. Com que és una activitat entre pares i fills, millora la relacions afectives entre ells.

 

Entrenadora personal

La teva entrenadora personal s’adapta a les teves necessitats. El seu treball es basa, després d’una avaluació inicial, a planificar i supervisar la correcta execució dels exercicis, perfeccionant el moviment i minimitzant el risc de lesió. Et motivarà i t’ajudarà a gestionar i rendibilitzar el temps. És la persona que t’ajudarà i motivarà perquè aconsegueixis els teus objectius, ja siguin en l’àmbit de la salut com de l’esport.

Gimnàstica terapèutica

Una sessió on es treballa la consciència corporal i la correcció postural a través de la combinació d’exercicis de mobilitat articular, enfortiment, estiraments i relaxació, per corregir o exercicis per embarassadesprevenir descompensacions musculars, i trobar l’equilibri adequat. L’objectiu de la sessió és aconseguir el benestar integral mitjançant els exercicis, sempre adaptats a les necessitats de cada persona. Activitat recomanada a persones que pateixen mal d’esquena, lumbàlgia, hèrnies discals, parts amb cesària, etc.